2021.09.18. Ne maradj le!

Ne maradj le a hasznos információkról, ne maradj le az egyedi túrás relikviákról, ne maradj le a túráról és ne maradj le a túrán sem! 😉 Ehhez ad segítséget az alábbi bejegyzés.

Ahogy ígértük, a túrára ismét készülünk nektek újdonsággal, már készülnek a menő bögrék. A fém verziókat már a rajtnál be tudjátok szerezni, hogy akár a túra alatt is lehessen használni, de természetesen a célban is lesz lehetőség vásárolni.
A kerámia bögrék ára 1.944 Ft lesz, a zománcos és karabineres ára 2.944 Ft. 

A kerámia bögre remek emléktárgy lehet…
…a fém bögrék pedig kiváló túratársak lesznek.

Szintén a célban lesz kapható a tavaly debütált felvarró, ez 1.400 Ft-ba kerül.

Maglódról lesz lehetőség kisbusszal visszajutni a rajtnál hagyott gépjárművekhez, erre a célban lehet jelentkezni, a fuvar díja 1.000 Ft/fő.

A honlapon frissítettük az ellenőrzőpontok nyitási és zárási idejét, valamint a gps track-eket is, került fel szintrajz mindkét távhoz, ezeket “a túra” menüpontnál találjátok a térképekkel együtt.

Továbbra is várjuk az előnevezéseket az attilavedvonal@gmail.com címre. 2021. szeptember 14. 20:00-ig név, e-mail cím, telefonszám, lakhely (város) és a választott táv (teljes, vagy rövid) megadásával lehet regisztrálni!

A túra facebook-eseményét itt találjátok, bátran hívjátok meg az ismerőseiteket is, a megosztásokat is köszönjük!

Mint mindig, a túra minden időjárási körülmények között és minden járványügyi korlátozáshoz igazodva is megtartásra kerül.

Végül fogadjátok szeretettel a főszervező, Barcsa-Turner Gábor gondolatait:

Védvonalakat építünk!

Idén IX. alkalommal kerül megrendezésre az emléktúránk. Számunkra a megemlékezés jellege fontosabb a sportjellegnél. Emléket szeretnénk azoknak állítani, akik vérüket áldozták a Hazáért. Védvonalakat építve, erőn felül, de rendíthetetlen hittel szálltak szembe az istentelen vörös gőzhengerrel. Mi az Attila Védvonal üzenete számunkra, ami 2021-ben is aktuális? Nekünk is védvonalakat kell építenünk a modern világgal szemben: a lelket ölő virtuális életet elutasítjuk! Egészséges családokat alapítunk tradicionális szerepekkel! Nem hisszük el a vörös kommunisták szellemtelen tanításait, miszerint Isten nem létezik, túlvilág nincs, csak anyag van. Nem hisszük, hogy őseink primitívebbek voltak a ma emberénél. A fejlődés hamis mítoszát elvetjük! A fogyasztói társadalom terelgethető birkái helyett mi magunk is harcosok vagyunk!

A védvonalon elesett katonák nem azért adták az életüket, hogy aztán az országot megszállók eszmeiségét képviseljük mi is! Csak akkor volt értelme az életáldozatuknak, ha mi is felvesszük a harcot az ellenséggel szemben, főleg önmagunkon belül, az életprogramként megjelenő, hagyományellenes ideológiákkal szemben.

Ugyanúgy túlerővel nézünk szemben, de hitünk rendíthetetlen, hogy megvédjük az általános emberi értékeket, a valódi Európát, Magyarországot, a közösségeinket, a családunkat! Emeljünk együtt védvonalakat, tartsunk ki, utolsó töltényig tüzeljünk, majd a muníció fogytával közelharcban is védjük meg az értékeinket! Nem feledjük a múltat, a jelenben harcolunk, a jövőt építjük!

Barcsa-Turner Gábor
HVIM társelnök, a túra főszervezője

Be First to Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük